’Omzet Apps Over Vijf Levensjaar Vertienvoudigd’

Grijp uw exemplaar van de beroemde botsing van clans spel hack met alle functies ingebouwd in massief in de software. Project Ara is een project betreffende Google om de consument zijn smartphone zelf bij te laten passen. Consumenten krijgen een basis, u endoskelet, en kunnen selecteren uit een aantal modules, uit verschillende categorieën, vanwege zo de hardwareconfiguratie grotendeels zelf samen te stellen. Dat hoeven niet alleen typische mobiele telefoononderdelen bij zijn. Je zou onder andere ook een bloedzuurstofmeter inslikken implementeren.

De JesusFreke-firmware is een gehackte versie van de normale Android-software, die als grootste eigenschap heeft dat je er rootaccess mee krijgt. Voor mensen die graag het maximale uit hun (developer)toestel willen halen ben dat een uitkomst. Bij de website van JesusFreke is te lezen hoe je de ellende oplost, onder andere door het bestand otacerts. zip handmatig te vervangen. Maar de pop-up gebruikelijk negeren kan natuurlijk tevens. JesusFreke werkt aan een nieuwe release gebaseerd met de update (CRC1). Hij zal daarin ook het OTA-mechanisme (dat wil zeggen: het over the air aanbieden van nieuwe firmware-versies uitschakelen). Binnen een enige dagen is het beschikbaar.

Dat is onmiddelijk het grootste voordeel met Android smartphones uit de fabrieken van onder meerdere Oppo, Xiaomi en OnePlus. Ze zijn veelal geven van krachtige hardware, toch voor een zacht prijsje te koop. Voor tussen de 100 en 200 euro heb je al een nieuwe (top)telefoon plus het is natuurlijk mooi om in de kroeg te pochen met jou bijzonder goedkope Xiaomi die eigenlijk hetzelfde kan als de dure Galaxy van je kroegmaatje.

Naast dit twee toestellen is er ook nog een glimp op te vangen met mogelijk de Xoom 2, de tablet die de populaire Motorola Xoom op zal volgen. Op de screenshots zijn ook nog (delen van de) de Pearl en de Targa te zien. Deze laatste is niet nieuw, de Targa is een CDMA-toestel dat geproduceerd zal word voor Verizon. Al aan al is er nog een hele hoop nieuws van Motorla te tegemoetzien de komende tijd.

Een API ben een verzameling definities waardoor het ene programma aan een ander programma kan communiceren. Zo kan dit bijvoorbeeld gebruik maken van een gedeelte van de data zonder dat dit de code zelf hoeft te schrijven. Denk aan de implementatie van Google Maps in apps die niet door Google is Clash of Clans hack gemaakt. Een nieuw API-level in Android betekent datgene er flink aantal nieuwe API’s bijkomen waar ontwikkelaars gebruik van kunnen betreffen. De complete lijst aan vernieuwingen is hier erbij vinden. Zo zijn daar onder meeer nieuwe API’s voor widgets, spellingscheck, bluetooth en de camera.